A Review Of درمان کبد چرب با رژیم غذایی
A Review Of درمان کبد چرب با رژیم غذایی
Blog Article
از آجیلجات مانند پسته و بادام و فندق در حد اعتدال استفاده کنید.
در عوض مصرف روغن زیتون، ماهی، سبزیجات، غلات، دانهها و به طور کلی غذاهای حاوی آنتی اکسیدان و فیبر برای این بیماران مفید است.
بعضی از حرکات ورزشهایی مانند یوگا هم میتوانند به تنظیم چربی و کلسترول کمک کنند. از طرفی، انجام ورزشهای استقامتی، هر چند تأثیر چندانی در کاهش وزن ندارد، اما از میزان چربی کبد کم میکند.
در خصوص تغییر سبک زندگی به یک شیوهی سالم، این روشها پیشنهاد میشود:
الکل: الکل شایعترین علت بیماری کبد چرب است. الکل بر کبد تأثیر میگذارد، در بیماری کبد چرب و سایر بیماریهای کبدی مانند سیروز نقش دارد.
عادات روزانه غذایی، غذاها و نوشیدنی هایی که مصرف میکنید
بیماری کبد چرب: علایم، راه پیشگیری، دلایل ابتلا و درمان آن
بیوپسی کبد بهترین روش برای تشخیص نوع و شدت بیماری کبد است. البته از این روش زمانی استفاده میشود که روشهای دیگر پاسخ قطعی در تشخیص بیماری نداده باشند. در بیوپسی کبد، پزشک با سوزن بخشی از بافت داخل کبد را جدا میکند.
توت ها این میوه های خوشمزه که انواع مختلفی دارند یکی از منابع غنی آنتی اکسیدان به شمار می روند.
درصورتیکه یک یا چند مورد از شرایط بالا را داشته باشید، بیشتر در معرض بیماری کبد چرب قرار دارید.
ورزش منظم و تنظیم وزن: چاقی یکی از عوامل ایجاد کننده کبد چرب است. ورزش روزمره و پیگیری برنامههای کاهش وزن میتواند به شما در کنترل بیشتر تغییرات چربی در کبد کمک کند.
برای چند ماه، هر هفته ۱ یا ۲ آووکادو بخورید، تا به رفع آسیبهای کبدی کمک کنید.
متأسفانه در حال حاضر، کبد چرب حاد دلیل شماره یک کبد چرب چگونه مشخص میشود پیوند کبد در زنان است. در مردان، این دومین علت اصلی پیوند، پس از بیماری کبد الکلی است و به همین دلیل توصیه میشود در همان کودکی از بیماری کبد چرب در کودکان جلوگیری کرد.
کبد چرب میتواند در اثر تغذیهی نامناسب گریبانگیر هر فرد یا گروهی در جامعه باشد؛ با این حال، بعضی از افراد بهعلت شرایط خاص بدنی ممکن است بیش از سایرین در خطر ابتلا به کبد چرب قرار داشته باشند.